Elsődleges játék-etikai szabályok

Amit tudni érdemes a nyugatairsoftról! A fórumhasználat szabályzata és az általunk használt játékszervezési szabályzatok!
Avatar
Private
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2013.05.20., hétf. 17:02

Csapatnév:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Airsoftozom:
2009
Idézet:
"The strongest will learn from mistakes...
if I let them survive."
Replika tipusa (fps):
AKc-74y (380)
HozzászólásElküldve: 2013.09.05., csüt. 07:30
Elsődleges játék-etikai szabályok


Játék előtt:
1. A játékkiírást és a benne foglalt szabályokat minden részt venni kívánó játékos figyelmesen olvassa el, a benne megfogalmazottakat oly mértékig értelmezze és tegye magáévá, hogy azokat a játékterületen a gyakorlatban problémamentesen tudja alkalmazni/betartani.

Játék közben:
2. TILOS az ellenfelet vélt, vagy valós találat megadására felszólítani!
3. Ha inaktív, vagy kilőtt játékos vagy, függetlenül attól, hogy ezt szabályosan jelzed, vagy sem, a további téged ért találatokat csak tájékoztató hangnemben teheted szóvá! (H.k.: Nem anyázunk, ha meglőnek narancskendővel a fejeden, mert benne van a pakliban, hogy kapsz párat találatjelzés után! Nem fogsz belehalni, viszont a nyafogásod rontja morált! Megoldás: „köszönöm, de már megvoltam”, vagy csendben tűröd a lövéseket, lobogtatva a narancs kendődet!)
4. Ha olyan fölényes helyzetbe kerülsz az ellenfeleddel szemben, hogy pár testre leadott lövéssel el tudod intézni a dolgot, ne varrd szét az arcát! A frag-ed is meglesz és az ellenfeled is korrektnek fog tartani!
5. Ha olyan fölényes helyzetbe kerülsz az ellenfeleddel szemben, hogy lövés nélkül el tudod dobatni vele a fegyvert, dobass hangosan és egyértelműen. Ha a helyzet nem engedi, hogy hangoskodj, tarts célra és add egyértelműen a tudtára, hogy ha megmozdul, azonnal tüzet nyitsz! (ha korrekt, meg fogja adni a találatot, ha nem, lőj - de lásd: 4. pont!)
6. Ha nem valódi fedezék mögött (pl.: bokor, egyéb szellős, valódi életben átlőhető fedezék mögött) kapsz egy sorozatot, de nem vagy benne biztos, hogy eltaláltak, mégis koppant rajtad valami, vagy úgy érzed, hogy eltaláltak, de úgysem látta aki lőtt, valld be a találatot, nem leszel tőle kevesebb, sőt!

Játék után:
7. A területeken tilos bárminemű nem lebomló szemét akaratlagos elhullajtása! Igyekezzünk csapatonként legalább egy szemeteszsákkal rendelkezni, amibe (ha nincs kijelölt szemétlerakó) a szemetünket - a játék végéig - össze tudjuk gyűjteni, majd a segítségével a megfelelő helyre szállítani!

(Patrol)

Vissza: Szabályzatok!Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron