Airsoft Game Ranking

Amit tudni érdemes a nyugatairsoftról! A fórumhasználat szabályzata és az általunk használt játékszervezési szabályzatok!
Avatar
Private
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2013.05.20., hétf. 17:02

Csapatnév:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Airsoftozom:
2009
Idézet:
"The strongest will learn from mistakes...
if I let them survive."
Replika tipusa (fps):
AKc-74y (380)
HozzászólásElküldve: 2013.09.05., csüt. 07:25
AirSoft Game Ranking


Az AirSoft Game Ranking (~ASGR) lehetővé teszi a játékszervezők számára, hogy a saját kiírásra kerülő játékát nehézségi szint, valamint a jelentkezni kívánó játékosokkal szemben támasztott elvárások alapján besorolás alá vonja. Továbbá - az ASGR ismeretében - segít a játékosoknak a számukra megfelelő játék kiválasztásában.
A besorolás alkalmazása/feltüntetése nem kötelező! A besorolást alkalmazó játékszervezőknek a besorolást (pl.: LEVEL I. […]) a játékkiírás/fontos információk pontját követően kell feltüntetni.
A besorolások a következők:

LEVEL I.
A játék besorolása: ASGR: level-1. (Szervezett Tingli-Tangli, Kezdő tréning)
Célközönség: kezdő és tapasztalt játékosok egyaránt, 16 év feletti játékosok (16-18 év között szülő által kitöltött hozzájárulási nyilatkozattal)
Elvárható szabályzat: MASZ2010
Elvárható dresscode: karszalag, vagy egyszerűbb ruházati megkötések (pl.: terepminta vs. civil)
- Lehetőleg kis létszámú elsősorban gyakorló jellegű játék, egyszerű játékmenettel, könnyen értelmezhető feladatokkal.
Alkalmas a kezdő játékosok beavatására, az aktuális MASZ verzió, a medicelési akciók/szabályok, valamint egyéb játék és elsődleges játék-etikai szabályok* gyakorlati alkalmazásának elsajátítására/gyakorlására.

LEVEL II.
A játék besorolása: ASGR: level-2.
Célközönség: haladó és tapasztalt játékosok (ajánlott a level-1 játékokon előzetesen már széleskörű tapasztalatokra szert tett játékosok számára), 18 év feletti játékosok
Elvárható szabályzatok, szabály kiegészítések: MASZ2010, MilSim, in-game jármű használati szabályzat
Elvárható dresscode: karszalag, egyszerűbb ruházati megkötések (pl.: terepminta vs. civil), vagy teljes ruházati megkötés (pl.: nyugati minták vs. keleti minták)
- Kisebb-nagyobb létszámú játékok, haladó (szabályismerő és szabályt alkalmazni tudó) játékosok számára, összetett játékmenettel, összetett feladatokkal, belátás szerint parancsnoki lánccal.
A játék elsősorban olyan játékosok szórakozására hivatott, akik a kiírásban szereplő szabályokat a gyakorlatban fennakadás, vagy kérdéses helyzetek esetén is problémamentesen tudják alkalmazni, valamint a játék-etikai szabályokkal* maximálisan tisztában vannak.

LEVEL III.
A játék besorolása: ASGR: level-3.
Célközönség: tapasztalt, 18 év feletti játékosok (ajánlott a level-2 játékokon előzetesen már széleskörű tapasztalatokra szert tett játékosok számára)
Elvárható szabályzatok, szabály kiegészítések: MASZ2010, MilSim, RealSim, LARP, in-game jármű használati szabályzat
Elvárható dresscode: teljes ruházati megkötés (pl.: nyugati minták vs. keleti minták), vagy szigorú - rajonként egységes - ruházati megkötés + fegyvermegkötés (pl.: Taliban: autentikus kinézet, kaftán, pakol, chest rig + AK fegyvercsalád vs. ISAF: autentikus kinézet, full AT digit + „M” fegyvercsalád)
- Kisebb-nagyobb létszámú játékok, tapasztalt (szabályismerő és szabályt alkalmazni tudó) játékosok számára, összetett játékmenettel, összetett feladatokkal, szigorú parancsnoki lánccal.
A játék elsősorban olyan játékosok szórakozására hivatott, akik a kiírásban szereplő szabályokat a gyakorlatban fennakadás, vagy kérdéses helyzetek esetén is problémamentesen tudják alkalmazni, valamint az elsődleges játék-etikai szabályokkal* maximálisan tisztában vannak. Továbbá a játékon betöltött szerepüknek maximális átéléssel tudnak eleget tenni.

(Patrol)

Vissza: Szabályzatok!Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron